faq | kolumni | mikä on hyvä uutinen? | kerro kaverille | chat RSS
HYVÄT UUTISET KAIKKI UUTISET
- hyviä uutisia -
FAQ
K
Mikä on GUUTISET.com?
V
GUUTISET.com on uutissivusto, joka tarjoaa luettavaksesi hyviä uutisia otsikkokokoelman muodossa. Lähteenä ovat suurimpien valtakunnallisten uutispalveluiden uutisvirrat. Klikkaamalla uutisotsikkoa päädyt uutisen alkuperäisen tarjoajan sivulle.

Sivusto ei ole sitoutunut eikä muullakaan tavalla liity mihinkään uskonnolliseen, poliittiseen tai aatteelliseen liikkeeseen tai suuntaan.
K
Miten käytän GUUTISET.com-sivustoa?
V
Lukijat päättäävät itse, mitkä uutisista ovat hyviä: klikkaamalla uutisen oikealla puolella olevaa -nappia annat äänen uutiselle – painamalla -nappia äänestät sitä vastaan. Hyviksi uutisiksi katsotaan ne, joiden kokonaisäänimäärästä yli puolet on joo-ääniä.

Hyvät uutiset saat näkyviin klikkaamalla HYVÄT UUTISET -linkkiä vihreässä yläpalkissa, kaikki uutiset näet linkistä KAIKKI UUTISET. Äänestää voit molemmissa näkymissä.
K
Miksi hyviä uutisia?
V
GUUTISET.com on vastalause ikävien uutisten suurelle osuudelle tiedonvälityksessä - sivusto tarjoaa uutisten lukijalle hetkellisen pakopaikan ahdistavien uutisten tulvalta.

Palvelu antaa lukijan itse vaikuttaa siihen, mitkä uutiset ovat hyviä ja tarjoaa sitä kautta mahdollisuuden pohtia sekä uutisen että sen taustalla olevien tapahtumien merkitystä ja vaikutuksia - eli kysymystä siitä, mikä oikeastaan tekee uutisesta hyvän.

Ks. myös artikkeli Mikä on hyvä uutinen?.
K
Sivuston ominaisuus x ei toimi koneeni y selaimessa z. Mikä avuksi?
V
Lähetä palaute sivuston toiminnasta osoitteeseen webmaster(at)guutiset.com